Bel 0343 57 21 28

Mijn naam is Danique Aartsen. Vanaf 4 september kunt u mij tegenkomen als nieuw gezicht bij Carsouw tandartsen. Recent heb ik de studie tandheelkunde afgerond aan de ACTA in Amsterdam.

Ik ben opgegroeid in een gezin van 4 kids en na mijn studentenperiode in Amsterdam verhuisd naar Utrecht. Naast mijn werk vind ik ontspanning op het water en ben ik ook graag op ski’s te vinden in de bergen. Gezelligheid samen met familie en vrienden is voor mij heel waardevol.

Gedurende mijn studie heb ik veel werkervaring op kunnen doen bij diverse praktijken. Daarnaast heb ik mij breed georiënteerd in de verschillende disciplines van de tandheelkunde. Mijn interesse ligt bij de restauratieve tandheelkunde en implantologie. In de toekomst hoop ik mij op dit gebied verder te kunnen specialiseren.

Samen met u wil ik een team vormen om de gewenste resultaten te halen en te behouden! Het geeft mij voldoening als ik iemand van zijn klachten af kan helpen en met een lach weer weg zie gaan.

Ik zie het als een hele mooie uitdaging om in dit team, in deze moderne praktijk, aan de slag te gaan. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor u klaar bij Carsouw tandartsen.