Bel 0343 57 21 28

Nieuwe patienten

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt in onze praktijk, uiteraard ook met het hele gezin. U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en aan ons op te sturen of te mailen. Na ontvangst van uw inschrijfformulier nemen wij contact met u op. Indien u eerst meer informatie wenst, kunt u bellen of mailen naar onze praktijk.

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek zullen we aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst uw wensen en verwachtingen bespreken. Mocht u nog tandheelkundige gegevens en/of röntgenfoto’s van uw vorige tandarts hebben, verzoeken wij u die per e-mail op te (laten) sturen. Daarna vindt een uitgebreid mond- en gebitsonderzoek plaats en worden er eventueel röntgenfoto’s gemaakt. Op basis van deze gegevens bespreken wij met u wat nodig of wenselijk is om uw gebit in een optimale conditie te houden. Afhankelijk van de dekking zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste gevallen de kosten vergoeden.

Behandelplan

Op basis van onze bevindingen en uw wensen kunnen wij ook een behandelplan opstellen, waarvoor soms een extra afspraak nodig is. Als u een schriftelijke begroting op prijs stelt, verstrekken wij die graag.

Betalingen

Om het u gemakkelijk te maken met betalingen hebben wij de facturatie uitbesteed aan Infomedics. Voordeel voor ons is dat wij ons volledig kunnen richten op u als patiënt. Het werk als volgt: wij declareren behandelkosten aan Infomedics die deze rechtstreeks verrekent met uw ziektekostenverzekeraar.
Alleen de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, brengt Infomedics bij u in rekening. Op de nota staan hun betalingsvoorwaarden. Voor vragen over uw nota kunt u tijdens kantooruren bellen op: 0900-0885, of op hun website kijken: www.infomedics.nl