Bel 0343 57 21 28

Hallo allemaal! Ik ben Bahar Afshari, en vanaf 25 januari maak ik deel uit van het team bij Carsouw Tandartsen. Mijn roots? Die liggen in het gezellige Wijk bij Duurstede, en het voelt echt bijzonder om juist hier te mogen werken.

In 2020 behaalde ik mijn tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sindsdien ben ik enthousiast aan de slag gegaan en heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende disciplines van tandheelkunde. Mijn speciale affiniteit ligt bij angstpatiënten en restauratieve behandelingen. Het is voor mij vanzelfsprekend om de tijd te nemen voor patiënten.

Voor mij gaat het niet alleen om het bevorderen van een gezond gebit; de patiëntervaring staat centraal. Ik kijk er enorm naar uit om te starten bij Carsouw Tandartsen en de patiënten persoonlijk te leren kennen!