Bel 0343 57 21 28

Nieuws

Vakantie

Tijdens de feestdagen is de praktijk gesloten vanaf woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020. Voor zeer dringende en/of acute spoedgevallen belt u naar 030 3039750. U wordt verwezen naar de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis te Utrecht. Hier is altijd een tandarts en een assistent aanwezig.

Laura Kunst komt ons team versterken

Laura Kunst komt ons team versterken

Vanaf woensdag 6 november zal Laura Kunst ons team komen versterken als tandarts! Laura is 27 jaar en heeft tandheelkunde gestudeerd in Madrid, ze spreekt dan ook naast Nederlands ook goed Spaans en Engels. Laura zal op de woensdagen overdag werken en op de donderdagen zorgen voor een extra avondopenstelling van de praktijk.
Van harte welkom Laura en we wensen je een mooie en voorspoedige tandheelkundige carrière bij Carsouw tandartsen!

Nota`s via Infomedics

In verband met de fusie van Famed met Infomedics, zult u vanaf 1 augustus uw rekening van Infomedics ontvangen. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar het tabblad ‘praktijk’, onder het kopje ‘tarieven’.

Wijziging spoeddienst

Per 1 december 2017 zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het Tandarts Bemiddelingsbureau en de Mondzorgpoli in het Diakonessenhuis te Utrecht voor spoedgevallen buiten onze praktijkuren, weekenden of vakanties.

Voor patiënten betekent het dat, zij met spoedeisende gebitsklachten `s avonds, `s nachts en in het weekend op een vaste, centraal in Utrecht gelegen plek terecht kunnen; de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis.

Wanneer u buiten onze praktijkuren belt wordt u via een ‘spoedcentrale’, het Tandarts Bemiddelingsbureau, verwezen naar de Mondzorg Poli. Hier is altijd een tandarts en een assistent aanwezig. De tandarts beoordeelt of de patiënt meteen geholpen kan worden of doorverwezen moet worden naar de huisartsenpost, spoedeisende hulp of een medisch specialist.