Bel 0343 57 21 28

Nieuws

Nieuwe tandarts bij Carsouw tandartsen

Nieuwe tandarts bij Carsouw tandartsen

Hallo allemaal! Ik ben Bahar Afshari, en vanaf 25 januari maak ik deel uit van het team bij Carsouw Tandartsen. Mijn roots? Die liggen in het gezellige Wijk bij Duurstede, en het voelt echt bijzonder om juist hier te mogen werken.

In 2020 behaalde ik mijn tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sindsdien ben ik enthousiast aan de slag gegaan en heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende disciplines van tandheelkunde. Mijn speciale affiniteit ligt bij angstpatiënten en restauratieve behandelingen. Het is voor mij vanzelfsprekend om de tijd te nemen voor patiënten.

Voor mij gaat het niet alleen om het bevorderen van een gezond gebit; de patiëntervaring staat centraal. Ik kijk er enorm naar uit om te starten bij Carsouw Tandartsen en de patiënten persoonlijk te leren kennen!

Praktijk gesloten op donderdag 19 & 20 oktober

De praktijk is tijdens de herfstvakantie gesloten op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober. Op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 oktober is Danique aanwezig. Tevens is Joey gewoon aanwezig op dinsdag.

Nieuw gezicht bij Carsouw Tandartsen

Nieuw gezicht bij Carsouw Tandartsen

Mijn naam is Danique Aartsen. Vanaf 4 september kunt u mij tegenkomen als nieuw gezicht bij Carsouw tandartsen. Recent heb ik de studie tandheelkunde afgerond aan de ACTA in Amsterdam.

Ik ben opgegroeid in een gezin van 4 kids en na mijn studentenperiode in Amsterdam verhuisd naar Utrecht. Naast mijn werk vind ik ontspanning op het water en ben ik ook graag op ski’s te vinden in de bergen. Gezelligheid samen met familie en vrienden is voor mij heel waardevol.

Gedurende mijn studie heb ik veel werkervaring op kunnen doen bij diverse praktijken. Daarnaast heb ik mij breed georiënteerd in de verschillende disciplines van de tandheelkunde. Mijn interesse ligt bij de restauratieve tandheelkunde en implantologie. In de toekomst hoop ik mij op dit gebied verder te kunnen specialiseren.

Samen met u wil ik een team vormen om de gewenste resultaten te halen en te behouden! Het geeft mij voldoening als ik iemand van zijn klachten af kan helpen en met een lach weer weg zie gaan.

Ik zie het als een hele mooie uitdaging om in dit team, in deze moderne praktijk, aan de slag te gaan. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor u klaar bij Carsouw tandartsen.

Zomervakantie 2023

De periode van maandag 24 juli 2023 tot en met maandag 7 augustus 2023 zijn wij ivm de zomervakantie zo goed als gesloten. Op dinsdag 25 juli is Joey Zwanenburg wel aanwezig.

In het geval van spoed kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze collega’s uit Wijk bij Duurstede (tandartspraktijk Achterstraat, Mondzorg de Horden, Mondzorg de Heul en Cothen).

Neem voor spoedgevallen buiten de kantooruren contact op met de mondzorgpoli te Utrecht op 030 3039750. Zie ook http://www.mondzorgpoli.nl.

Voor meer informatie kunt u ons antwoordapparaat beluisteren.

Verhuizing praktijk per 9 mei naar Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede!

Verhuizing praktijk per 9 mei naar Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede!

Vanaf maandag 9 mei 2022 zullen wij de overstap maken naar onze nieuwe praktijk op Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede. Er wordt nu hard gewerkt om er een prachtige moderne praktijk van te maken en we hopen van harte dat u met ons mee zult verhuizen naar de nieuwe locatie! Houdt u er dus rekening mee dat afspraken vanaf maandag 9 mei niet meer op de Karolingersweg 64 zijn, maar op de nieuwe locatie Keulenaar 4.

Herfstvakantie: praktijk gesloten

De praktijk is tijdens de herfstvakantie gesloten vanaf zaterdag 16 oktober tot en met zondag 24 oktober. Enkel op dinsdag 19 oktober is Joey Zwanenburg aanwezig in de ochtend. Op die dag zullen wij ook telefonisch bereikbaar zijn in de ochtenduren.

Voor zeer dringende en/of acute spoedgevallen belt u naar de Mondzorg Poli op 030 3039750.

Vanaf maandag 25 oktober staan wij weer volledig voor u klaar!

Nieuwe collega tandarts!

Vanaf vrijdag 1 oktober zal tandarts Floris Kant ons team komen versterken. Floris is 28 jaar en heeft zijn studie tandheelkunde afgerond in Riga, Letland. Nu weer terug in Nederland en kijkt hij er erg naar uit om u te ontmoeten! Floris is aanwezig op de maandag, dinsdag, woensdag en de donderdag.

Zomervakantie 2021

De praktijk is in verband met de zomervakantie vanaf woensdag 28 juli tot en met zondag 15 augustus gesloten, behalve op woensdag 4 augustus en vrijdag 6 augustus. Tandarts Laura Kunst zal deze dagen aanwezig zijn. Op dinsdag 10 augustus is de klinisch prothese technicus Joey Zwanenburg aanwezig.

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Mondzorg Poli te Utrecht op 030-3039750.

Vanaf maandag 16 augustus staan wij weer volledig voor u klaar!

Kunstgebit nodig? Nu in twee zittingen klaar!

Kunstgebit nodig? Nu in twee zittingen klaar!

Sinds kort is Joey Zwanenburg elke dinsdag aanwezig bij ons in de praktijk. Joey is klinisch prothese technicus, wat inhoudt dat hij voor u een prachtig kunstgebit (eventueel op implantaten), frame prothese of partiële prothese (plaatje) kan vervaardigen. Waren hier vroeger meerdere afspraken voor nodig (meestal minimaal vijf), zijn er nu slechts twee nodig! Tegenwoordig beschikken wij (en Joey) namelijk over een mondscanner. Het maken van een gebitsafdruk is dus niet meer nodig. Alle benodigde informatie wordt tijdens de eerste afspraak verkregen en verwerkt. Bij de tweede afspraak is uw kunstgebit (of frame of plaatje) al klaar! Mocht uw kunstgebit kwijtraken of breken door bijvoorbeeld een val; binnen 24 uur kunt u een nieuw kunstgebit ontvangen, omdat alle informatie digitaal bewaard wordt.

Natuurlijk wordt het kunstgebit altijd verzekerd vanuit de basisverzekering en dat is bij het kunstgebit welke gemaakt wordt met deze nieuwe methode niet anders.

Bent u misschien toe aan een (nieuw) kunstgebit? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Vakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten vanaf vrijdag 25 december tot en met zondag 3 januari 2021. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis te Utrecht op 030-3039750.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2021!