Bel 0343 57 21 28

Nieuws

Voorjaarsvakantie 2023

De periode van maandag 27 februari 2023 tot en met vrijdag 3 maart 2023 zijn wij ivm de voorjaarsvakantie zo goed als gesloten. Op dinsdag 28 februari is Joey Zwanenburg wel aanwezig en op vrijdag 3 maart zijn wij wel telefonisch bereikbaar van 8.00-13.00 uur.

In het geval van spoed kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze collega’s uit Wijk bij Duurstede (mondzorg de Horden en mondzorg de Heul) en Cothen.

Neem voor spoedgevallen buiten de kantooruren contact op met de mondzorgpoli te Utrecht op 030 3039750. Zie ook http://www.mondzorgpoli.nl.

Voor meer informatie kunt u ons antwoordapparaat beluisteren.

Verhuizing praktijk per 9 mei naar Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede!

Verhuizing praktijk per 9 mei naar Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede!

Vanaf maandag 9 mei 2022 zullen wij de overstap maken naar onze nieuwe praktijk op Keulenaar 4 te Wijk bij Duurstede. Er wordt nu hard gewerkt om er een prachtige moderne praktijk van te maken en we hopen van harte dat u met ons mee zult verhuizen naar de nieuwe locatie! Houdt u er dus rekening mee dat afspraken vanaf maandag 9 mei niet meer op de Karolingersweg 64 zijn, maar op de nieuwe locatie Keulenaar 4.

Herfstvakantie: praktijk gesloten

De praktijk is tijdens de herfstvakantie gesloten vanaf zaterdag 16 oktober tot en met zondag 24 oktober. Enkel op dinsdag 19 oktober is Joey Zwanenburg aanwezig in de ochtend. Op die dag zullen wij ook telefonisch bereikbaar zijn in de ochtenduren.

Voor zeer dringende en/of acute spoedgevallen belt u naar de Mondzorg Poli op 030 3039750.

Vanaf maandag 25 oktober staan wij weer volledig voor u klaar!

Nieuwe collega tandarts!

Vanaf vrijdag 1 oktober zal tandarts Floris Kant ons team komen versterken. Floris is 28 jaar en heeft zijn studie tandheelkunde afgerond in Riga, Letland. Nu weer terug in Nederland en kijkt hij er erg naar uit om u te ontmoeten! Floris is aanwezig op de maandag, dinsdag, woensdag en de donderdag.

Zomervakantie 2021

De praktijk is in verband met de zomervakantie vanaf woensdag 28 juli tot en met zondag 15 augustus gesloten, behalve op woensdag 4 augustus en vrijdag 6 augustus. Tandarts Laura Kunst zal deze dagen aanwezig zijn. Op dinsdag 10 augustus is de klinisch prothese technicus Joey Zwanenburg aanwezig.

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Mondzorg Poli te Utrecht op 030-3039750.

Vanaf maandag 16 augustus staan wij weer volledig voor u klaar!

Kunstgebit nodig? Nu in twee zittingen klaar!

Kunstgebit nodig? Nu in twee zittingen klaar!

Sinds kort is Joey Zwanenburg elke dinsdag aanwezig bij ons in de praktijk. Joey is klinisch prothese technicus, wat inhoudt dat hij voor u een prachtig kunstgebit (eventueel op implantaten), frame prothese of partiële prothese (plaatje) kan vervaardigen. Waren hier vroeger meerdere afspraken voor nodig (meestal minimaal vijf), zijn er nu slechts twee nodig! Tegenwoordig beschikken wij (en Joey) namelijk over een mondscanner. Het maken van een gebitsafdruk is dus niet meer nodig. Alle benodigde informatie wordt tijdens de eerste afspraak verkregen en verwerkt. Bij de tweede afspraak is uw kunstgebit (of frame of plaatje) al klaar! Mocht uw kunstgebit kwijtraken of breken door bijvoorbeeld een val; binnen 24 uur kunt u een nieuw kunstgebit ontvangen, omdat alle informatie digitaal bewaard wordt.

Natuurlijk wordt het kunstgebit altijd verzekerd vanuit de basisverzekering en dat is bij het kunstgebit welke gemaakt wordt met deze nieuwe methode niet anders.

Bent u misschien toe aan een (nieuw) kunstgebit? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Vakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten vanaf vrijdag 25 december tot en met zondag 3 januari 2021. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis te Utrecht op 030-3039750.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Vakantie

In verband met de vakantieperiode zijn wij tussen maandag 27 juli en dinsdag 11 augustus beperkt geopend en telefonisch bereikbaar. Tandarts Laura Kunst is aanwezig op woensdag 29 en donderdag 30 juli en op woensdag 5 en donderdag 6 augustus. Op deze dagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

Vanaf dinsdag 11 augustus zijn wij weer volledig geopend.

Praktijk weer open voor reguliere zorg

Vanaf vandaag, woensdag 22 april 2020, zijn wij weer geopend voor reguliere zorg. Wij willen graag een afspraak met u maken, maar let in verband met het Coronavirus alstublieft op onderstaande punten.

U komt NIET wanneer één van de volgende punten op uw situatie toepasbaar is:
– U heeft Corona
– U heeft huisgenoten/gezinsleden met bewezen Corona
– U bent genezen van Corona korter dan 2 weken geleden
– U heeft symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts (hoger dan 38 graden celsius)
– U heeft huisgenoten/gezinsleden met deze klachten
– U bent in thuisisolatie
– U woont in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking

Indien één of meerdere punten op u van toepassing zijn neemt u contact op met de praktijk als u toch graag een afspraak wilt maken. Wij kunnen u namelijk verwijzen naar een speciaal behandelcentrum voor de mondzorg bij (mogelijk) Corona-patiënten.

Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. U kunt uw handen desinfecteren bij binnenkomst met handalcohol. Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar de hand niet schudden.

Wij hopen u gezond weer te mogen verwelkomen bij ons in de praktijk!

Update: Praktijk gesloten voor reguliere zorg tot en met 21 april

In verband met het coronavirus blijven wij op advies van onze beroepsorganisatie KNMT vooralsnog gesloten voor reguliere zorg tot en met 21 april. Dat betekent dat wij enkel spoedgevallen zullen behandelen bij niet-Coronapatiënten.

Wij zijn dus wel bereikbaar voor spoedgevallen op werkdagen tussen 8.00-16.00 uur en in het weekend van 8.00-12.00 uur. Buiten deze uren neemt u contact op met de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis te Utrecht op 030-3039750.

We hopen op uw begrip en mochten er veranderingen zijn, dan brengen we u er zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

BELANGRIJK: verwacht van ons een telefonische Corona Triage, oftewel mensen met verkoudheidsklachten en/of verhoging (ook in het gezin) worden niet in onze reguliere praktijk geholpen, maar kunnen terecht bij speciale spoedzorg voor (verdachte) coronapatiënten.