Bel 0343 57 21 28

Webagenda

 

Webagenda: alleen gebruiken voor controleafspraken!

Afspraken voor controles kunt u zelf inplannen via onze webagenda. U logt in met behulp van uw e-mailadres en uw wachtwoord, dat u zelf kunt aanmaken. Zorg dat uw juiste e-mailadres bij ons bekend is, want alleen dan kunt u een wachtwoord aanmaken en inloggen.

Update: Er zijn helaas wat problemen met de webagenda. Hier wordt aan gewerkt door de beheerder van de webagenda. Het kan zijn dat u geen inloggegevens ontvangt of zelfs helemaal niet in kan loggen. Belt u dan aub even naar de praktijk voor het maken van een afspraak.

Let op: de webagenda dus niet gebruiken voor spoedgevallen of andere afspraken dan de controle aub! Neem dan graag even telefonisch contact op met de praktijk.

U kunt zelf kiezen bij welke tandarts u uw controle afspraak maakt. Ons uitgangspunt is u zo veel mogelijk door dezelfde tandarts te laten behandelen. Bij spoedgevallen of afwezigheid van uw eigen tandarts kan het voorkomen dat u bij de andere tandarts terechtkomt. In de webagenda kunt u uw vorige afspraken opzoeken en zelf uw adresgegevens, e-mail adres en 06-nummer wijzigen. Als het niet lukt via de webagenda een geschikte tijd te vinden, kunt u altijd bellen. Voor vervolgbehandelingen is alleen telefonisch een afspraak te maken.